Low glycaemic index foods from wild barley and amylose-only barley lines

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikel

DOI

    Domenico Sagnelli, Københavns Universitet, DanmarkSimona Chessa, Institute of Food Research, Giuseppina Mandalari, University Of Messina, Mario Di Martino, University of Napoli, Waraporn Sorndech, Suranaree University of Technology, Gianfranco Mamone, Institute of Food Sciences, CNR, Avellino,
  • Eva Vincze
  • Grégoire Buillon, Københavns Universitet, Dennis Sandris Nielsen, Københavns Universitet, Maria Wiese, Københavns Universitet, Andreas Blennow, Københavns Universitet,
  • Kim H. Hebelstrup
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftJournal of Functional Foods
Vol/bind40
Sider (fra-til)408-416
Antal sider9
ISSN1756-4646
DOI
StatusUdgivet - 1 jan. 2018

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 120266932