Smagen af godt oksekød

Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  • Margrethe Therkildsen
  • Per Spleth, Eva-Marie Lange, Pia Hedelund, Danish Technological Institute, Århus, Danmark
At afdække årsager til smagsforskelle i oksekød og bringe denne viden i spil, så den kan anvendes korrekt af både producenter af nicheprodukter, fagfolk (slagtere, kokke og catering folk) og forbrugere.
OriginalsprogDansk
Udgivelsesår7 sep. 2018
StatusUdgivet - 7 sep. 2018
BegivenhedFood Festival 2018 - Tangkrogen, Aarhus, Danmark
Varighed: 7 sep. 20189 sep. 2018
https://www.foodfestival.dk/

Udstilling

UdstillingFood Festival 2018
LokationTangkrogen
LandDanmark
ByAarhus
Periode07/09/201809/09/2018
Internetadresse

    Forskningsområder

  • Oksekød, Smag, Smagsforskelle

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 134261024