The changing sensory room

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

    Jacob Knudsen, Vifin - Vejle, DanmarkKjetil Sandvik, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Danmark
  • Klaus Thestrup (Andet)
In 2017 the kindergarten The Milky Way in the city Vejle in Denmark made a sensory room that has the special ability change whenever wanted by the children and social educators. Kjetil Sandvik (to the right) from Copenhagen University and Klaus Thestrup from Aarhus University reflects upon what they saw, took part in and talked with the social educators about. Jacob Knudsen from VIFIN filmed the two gentlemen and organised the project. it is a room composed around common experiments, many self-made objects, open narrative structures. and a combination of digital and analogue elements.
OriginalsprogEngelsk
Udgivelsesår2 jan. 2018
Medier for resultatYouTube
Størrelse12
StatusUdgivet - 2 jan. 2018

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 120043788