Diet-induced changes in iron and n-3 fatty acid status and associations with cognitive performance in 8-11-year-old Danish Children: secondary analysis of the Optimal Well-Being, Development and Health for Danish Children through a Healthy New Nordic Diet School Meal Study

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

DOI

  • Niels Egelund
  • Camilla Brørup Dyssegaard, Louise Bergmann Sørensen, Københavns Universitet, DanmarkCamilla Trapholt Damsgaard, Københavns Universitet, Stine Mathilde Damsgaard, Københavns Universtitet, Rikke Petersen, Københavns Universtitet, Ken Stark, University of Waterloo, ON, Rikke Andersen, Danmarks Tekniske Universtitet, Inge Tetens, Danmarks Tekniske Universtitet, arne Astrup, Københavns Universitet, Kin Fleicher Michaelsen, Københavns Universtitet, Lotte Lauritzen, Københavns Universtitet
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftBritish Journal of Nutrition
Vol/bind114
Tidsskriftsnummer10
Sider (fra-til)1623-1637
Antal sider15
ISSN0007-1145
DOI
StatusUdgivet - 2015

    Forskningsområder

  • Ernæring, kognitionspsykologi, opmærksomhed, hukommelse, tænkning, Sundhedspædagogik, Trivsel

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 99553133