Diet-induced changes in iron and n-3 fatty acid status and associations with cognitive performance in 8-11-year-old Danish Children: secondary analysis of the Optimal Well-Being, Development and Health for Danish Children through a Healthy New Nordic Diet School Meal Study

Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

DOI

  • Niels Egelund
  • Camilla Brørup Dyssegaard
    Camilla Brørup Dyssegaard
  • Louise Bergmann Sørensen
    Louise Bergmann SørensenKøbenhavns UniversitetDanmark
  • Camilla Trapholt Damsgaard
    Camilla Trapholt DamsgaardKøbenhavns Universitet
  • Stine Mathilde Damsgaard
    Stine Mathilde DamsgaardKøbenhavns Universtitet
  • Rikke Petersen
    Rikke PetersenKøbenhavns Universtitet
  • Ken Stark
    Ken StarkUniversity of Waterloo, ON
  • Rikke Andersen
    Rikke AndersenDanmarks Tekniske Universtitet
  • Inge Tetens
    Inge TetensDanmarks Tekniske Universtitet
  • arne Astrup
    arne AstrupKøbenhavns Universitet
  • Kin Fleicher Michaelsen
    Kin Fleicher MichaelsenKøbenhavns Universtitet
  • Lotte Lauritzen
    Lotte LauritzenKøbenhavns Universtitet
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftBritish Journal of Nutrition
Vol/bind114
Tidsskriftsnummer10
Sider (fra-til)1623-1637
Antal sider15
ISSN0007-1145
DOI
StatusUdgivet - 2015

    Emneord

  • Ernæring, kognitionspsykologi, opmærksomhed, hukommelse, tænkning, Sundhedspædagogik, Trivsel

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 99553133