Identifikation af mulighederne for at minimere forekomsten af læsioner hos økologiske svin og frilandssvin (del 1 og 2)

Projekter: Forskning

Se relationer på Aarhus Universitet

Beskrivelse

På baggrund af kødkontroldata har Landbrug & Fødevarer og SEGES foretaget en sammenligning af forekomsten af læsioner forårsaget af sygdom eller skader på økologiske svin og frilandssvin kontra konventionelle svin. Sammenligningen bygger på kødkontroldata for en periode på et år opsamlet på Danish Crowns slagteri i Herning, hvor der slagtes både økologiske svin, frilandssvin og konventionelle svin. På den baggrund identificeres problem- og succesbesætninger og efterfølgende identificeres risikofaktorer for halebid i økologiske og frilandsbesætninger.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/05/201628/02/2018

    Forskningsområder

  • Svin, Økologi, Friland, Halebid, Dyrevelfærd, Slagtesvin

Aktiviteter

Publikationer

ID: 129071532