Institut for Virksomhedsledelse

Klaus G Grunert

  1. Drivers and Motivations for the Adoption of Eco-Innovation in the Food Sector

    de Barcellos, M. D., Marques Vieira, L., Grunert, K. G., Sauvee, L., Seuring, S. & Rohenkohl do Canto, N.

    14/11/201414/11/2017

    Projekt

  2. Sundere design

    Orquin, J. L. & Grunert, K. G.

    16/05/201415/05/2015

    Projekt

  3. Projekt

  4. Afsluttet

    Projekt

  5. Projekt

  6. Afsluttet
  7. Afsluttet
  8. Afsluttet

    Projekt

  9. Afsluttet

    LEANGREENFOOD

    Grunert, K. G.

    01/10/200930/09/2013

    Projekt

  10. Afsluttet
  11. Afsluttet
  12. Afsluttet

    Projekt

  13. Afsluttet

    Projekt

  14. Afsluttet

    Projekt

  15. Afsluttet
  16. Afsluttet
  17. Afsluttet
  18. Afsluttet
  19. Afsluttet
  20. Afsluttet
  21. Afsluttet
  22. Afsluttet
  23. Afsluttet
  24. Afsluttet
  25. Afsluttet

    Fish Oil

    Grunert, K. G.

    01/01/200531/12/2006

    Projekt

  26. Afsluttet
  27. Afsluttet

    Projekt

  28. Afsluttet
  29. Afsluttet
  30. Afsluttet
  31. Afsluttet
  32. Afsluttet
  33. Afsluttet
  34. Afsluttet
  35. Afsluttet
  36. Afsluttet
  37. Afsluttet
  38. Afsluttet
  39. Afsluttet
  40. Afsluttet
  41. Afsluttet
  42. Afsluttet

    Certified meat quality

    Grunert, K. G.

    01/05/199930/12/2001

    Projekt

  43. Afsluttet
  44. Afsluttet
  45. Afsluttet
  46. Afsluttet
  47. Afsluttet
  48. Afsluttet
  49. Afsluttet
  50. Afsluttet

    Development of a market surveillance system for Royal Greenland A/S

    Grunert, K. G., Skytte, H., Brunsø, K., Bisp, S., Sørensen, E. B., Jensen, N. N. & Baadsgaard, A.

    01/01/199530/12/1996

    Projekt

  51. Afsluttet
  52. Afsluttet
  53. Afsluttet

    Projekt