Camma Juel Jepsen

Ph.d.-studerende, Ph.d.-stipendiat

Camma Juel Jepsen

I mit ph.d.-projekt "Biennalernes tid: Multiple temporaliteter i Venedig Biennalen, 2011-2015" undersøger jeg, hvordan kontemporaneitet produceres og artikuleres i samtidskunstbiennalen som udstillingsform. Med udgangspunkt i Venedig Biennalens udstillingstrilogi 2011/2013/2015 undersøger jeg, hvordan den transnationale kunstbiennale som et intellektuelt, æstetisk og ideologisk fænomen har ændret måderne, vi opfatter, producerer, udstiller og historiserer kunst i dag. Jeg kigger særligt på, hvordan Venedig Biennalen undersøger sin egen samtid for at bestemme, hvordan den tidsliggør og gør sin egen samtid tidslig (og rumlig) erfarbar. 

Overordnet arbejder jeg med, hvordan biennaleformen indvirker på både samtidskunsten, kunsthistorieskrivningen og vores forståelse af samtidighed (kontemporaneitet), herunder hvad det "samtidige" aspekt ved samtidskunsten består i. Mit projekt placerer sig hermed mellem kunsthistorie, æstetisk teori og kritisk filosofi.

Jeg er en del af forskningsprojektet The Contemporary Condition og forskningsprogrammet Contemporary Aesthetics and Technology.

Vis alle (3) »

  • Contemporary Research Intensive

    Aktivitet: Deltagelse i eller organisering af en begivenhedDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  • Kingston University

    Aktivitet: Besøg ved en ekstern institutionBesøg ved en ekstern, akademisk institution

  • What is the contemporary?

    Aktivitet: Deltagelse i eller organisering af en begivenhedDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

Vis alle (3) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 89968030