Carsten Mejer Obel

Direktør, Professor

Carsten Mejer Obel
Se relationer på Aarhus Universitet

Profil

Carsten Obel, professor i mental børnesundhed på sektion for almen medicin, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet, og direktør Center for Sundhedssamarbejde, Aarhus Universitet; har mange års erfaring i forskning i mental sundhed. Carsten har været med til at planlægning og gennemføre en række danske kohortestudier, herunder studier gennemført i regi af den danske fødselskohorte, hvor han også sidder i styregruppen. Carsten har været en del af den forskergruppe, der etablerede den nordiske børnedatabase, med mere en 7 mio. børn født i Sverige, Finland og Danmark siden 1990. I 2006 begyndte Carsten Obel at arbejde med organisering af primær sundhedspleje i danske kommuner og tog initiativ til webplatformen skolesundhed.dk, der er en interaktiv epidemiologisk platform, som deler data mellem kommuner og forskningsverdenen.

Vis alle (86) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 8519756

<footer class="row global">

 

 

 

Kontakt

 

Center for Sundhedssamarbejde

ved Aarhus Universitet

 

Høegh-Guldbergs Gade 6B

AIAS, bygning 1630, 3. sal

8000 Aarhus C

 

E-mail: susa.health@au.dk

 

Direktør Carsten Obel

E-mail: co@au.dk

Telefon: 2942 8405

 

 

 

CVR-nr: 31119103 

EAN-nr: 5798000418370

Stednummer: 4028

 

Formål og Vision

Formål

Center for Sundhedssamarbejde ved Aarhus Universitet udvikler, understøtter og fremmer samarbejde mellem forskere ved Aarhus Universitet og det omgivende samfund inden for sundheds- og velfærdsområdet.

 

Vision

Center for Sundhedssamarbejde vil være en uundgåelig rådgiver og samarbejdspartner, når der skal udvikles nye løsninger på de sundheds- og velfærdsmæssige udfordringer, Danmark står overfor.

 

Følg os på de sociale medier

 


 

 ©

Cookies på au.dk

 

 

 

</footer>

12030 / i30