Rose Alba Eleonora Broberg

Ekstern lektor, Ph.d.-studerende

Rose Alba Eleonora Broberg
Se relationer på Aarhus Universitet

Forskningsområder

Profil

Mine forskningsinteresser er transformative og erfaringsbaserede læringsprocesser med fokus på lederudvikling og -uddannelse. Jeg er ved at færdiggøre min PhD afhandling fra Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus Universitet. Min PhD forskning er gennemført i samarbejde med en række danske virksomheder i årene 2009 - 2013. Fra 2012 - 2014 leder jeg et 4-årigt forskningsprojekt om lederudvikling i samarbejde med en større dansk virksomhed.

 

Jeg har undervist på School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet i årene 2008-2011, og har siden 2012 været ansat som Ekstern Lektor på Aarhus Universitet ved Institut for Kultur og Kommunikation, hvor jeg underviser i Profilfaget Proces og forandringsledelse og HUM faget Kreativ Organisationsudvikling.

 

Ved siden af mit arbejde på Aarhus Universitet arbejder jeg som selvstændig underviser og proceskonsulent. I foråret 2012 startede jeg virksomheden Evoke, hvor jeg udvikler og afholder undervisningsforløb, seminarer og workshops i samarbejde med organisationer.

Vis alle (4) »

Vis alle (23) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 47200