Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi

Tilbage til søgning

Begræns yderligere ved at vælge et eller flere af følgende emneord...

1 - 25 ud af 25Pr. side: 100
  1. Dalsgaard, Trine Kastrup

    Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri

    • Hammershøj, Marianne

      Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Enzymer, Forarbejdning, Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg

      • Larsen, Lotte Bach

        Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Bioaktive stoffer, Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics

        • Martensen, Pia Møller

          Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Folinsyre), Cancer (Apoptose, HPV), Graviditet (Endometriose, Svangerskabsforgiftning), Immunsystemet (Interferon Type 1), Signaler mellem og i celler (Signaltransduktionsveje, STAT3)

          • Poulsen, Nina Aagaard

            Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner

            • Rittenhofer, Iris

              Globalisering (Globalisering og cross-cultural management, Globalisering og markedskommunikation, Hvad er globalisering - og hvad er ikke), Interkulturel kommunikation (Interkulturel kommunikation, Kulturel intelligent kommunikation), Interview (globalization from within, Post-postmodernism, Poststrukturalisme), Kultur og organisation (identitet og business design, international comparison), Ledelsesteori (cross-cultural management, gender in management, Trust and credibility), Medieindustri, Økologi (international comparison, Labeling, Økologisk tilgang, Økologiske fødevarer, Økologiske virksomheder)

              • Wiking, Lars

                Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur