Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet

    Uterine fibroids increase time to pregnancy : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter; Kesmodel, Ulrik S; Ravn, Pernille.

    I: European Journal of Contraception and Reproductive Health Care, Bind 25, Nr. 1, 02.2020, s. 37-42.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    An update on clinical and surgical interventions to reduce sperm DNA fragmentation in infertile men. / Esteves, Sandro C.; Santi, Daniele; Simoni, Manuela.

    I: Andrology, Bind 8, Nr. 1, 12724, 01.2020, s. 53-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  4. 2019
  5. Udgivet

    Therapeutic endometrial scratching and implantation after in vitro fertilization : a multicenter randomized controlled trial. / Olesen, Mia Steengaard; Hauge, Benedicte; Ohrt, Lisbeth; Olesen, Tine Nørregaard; Roskær, Janne; Bæk, Vibeke; Elbæk, Helle Olesen; Nøhr, Bugge; Nyegaard, Mette; Overgaard, Michael Toft; Humaidan, Peter; Forman, Axel; Agerholm, Inge.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 6, 12.2019, s. 1015-1021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Cumulative Live Birth Rates in Low Prognosis Patients According to the POSEIDON Criteria : An Analysis of 26,697 Cycles of in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Li, Yuan; Li, Xiaofeng; Yang, Xiaoyi; Cai, Sufen; Lu, Guangxiu; Lin, Ge; Humaidan, Peter; Gong, Fei.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 642, 19.09.2019, s. 642.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Low LH Level on the Day of GnRH Agonist Trigger Is Associated With Reduced Ongoing Pregnancy and Live Birth Rates and Increased Early Miscarriage Rates Following IVF/ICSI Treatment and Fresh Embryo Transfer. / Benmachiche, Abdelhamid; Benbouhedja, Sebti; Zoghmar, Abdelali; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 639, 18.09.2019, s. 639.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Management Strategies for POSEIDON Groups 3 and 4. / Haahr, Thor; Dosouto, Carlos; Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 614, 11.09.2019, s. 614.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  9. Udgivet

    Diagnostic Accuracy of a Point-of-Care Test for Celiac Disease Antibody Screening among Infertile Patients. / Grode, Louise Bang; Jensen, Thomas Møller; Parkner, Tina; Agerholm, Inge Errebo; Humaidan, Peter; Bech, Bodil Hammer; Ramlau-Hansen, Cecilia.

    I: Inflammatory Intestinal diseases, 23.07.2019, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Future Perspectives of POSEIDON Stratification for Clinical Practice and Research. / Humaidan, Peter; La Marca, Antonio; Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Haahr, Thor.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 439, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  11. Udgivet

    Vaginal microbiota and IVF outcomes : poor diagnosis results in flawed conclusions. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 39, Nr. 1, 07.2019, s. 178-178.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  12. Udgivet

    Growth Hormone and Reproduction : Lessons Learned From Animal Models and Clinical Trials. / Dosouto, Carlos; Calaf, Joaquim; Polo, Ana; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 404, 26.06.2019, s. 404.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  13. Udgivet

    Male infertility and assisted reproductive technology. / Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter; Roque, Matheus.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 01.06.2019, s. 101-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Hot topics in male infertility : an afterword. / Esteves, Sandro C; Agarwal, Ashok; Roque, Matheus; Humaidan, Peter.

    I: Minerva Medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 196-199.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  15. Udgivet

    Longitudinal characterization of the vaginal microbiome in the late second trimester of pregnancy and its association with obstetrical and neonatal outcomes: a prospective cohort study. / Haahr, Thor.

    2019. Poster session præsenteret ved ECCMID, Amsterdam, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  16. Udgivet

    Bureaucratic overheating is a parasite hampering modern clinical research - a viewpoint from the 'belly of the beast'. / Humaidan, Peter; Haahr, Thor.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 4, 04.2019, s. 487-489.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  17. Udgivet

    Protein supplementation intake for bodybuilding and resistance training may impact sperm quality of subfertile men undergoing fertility treatment : a pilot study. / Ketheeswaran, Shathmigha; Haahr, Thor; Povlsen, Betina; Laursen, Rita; Alsbjerg, Birgit; Elbaek, Helle; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 21, Nr. 2, 01.03.2019, s. 208-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  18. Udgivet

    Advances in ovulation trigger strategies. / Dosouto, Carlos; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 42-51.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  19. Udgivet

    Estimation of age-dependent decrease in blastocyst euploidy by next generation sequencing : development of a novel prediction model. / Esteves, Sandro C; Carvalho, José F; Martinhago, Ciro D; Melo, Augusto A; Bento, Fabiola C; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 3-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Female infertility and assisted reproductive technology. / Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter; Roque, Matheus; Agarwal, Ashok.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 1-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  21. Udgivet

    Hormonal stimulation of spermatogenesis : a new way to treat the infertile male with non-obstructive azoospermia? / Laursen, Rita J; Elbaek, Helle O; Povlsen, Betina B; Lykkegaard, Jette; Jensen, Kirsten B S; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 51, Nr. 3, 03.2019, s. 453-456.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  22. Udgivet

    Hot topics in female infertility : an afterword. / Humaidan, Peter; Esteves, Sandro C; Roque, Matheus; Agarwal, Ashok.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 97-99.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  23. Udgivet

    Mitochondria and reproduction : possibilities for testing and treatment. / Kristensen, Stine G; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 82-96.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  24. Udgivet

    45,X/46,XY Mosaicism and Normozoospermia in a Patient with Male Phenotype. / Ketheeswaran, Shathmigha; Alsbjerg, Birgit; Christensen, Preben; Gravholt, Claus Højbjerg; Humaidan, Peter.

    I: Case reports in medicine, Bind 2019, 2529080, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Dual stimulation using corifollitropin alfa in 54 Bologna criteria poor ovarian responders : a case series. / Alsbjerg, Birgit; Haahr, Thor; Elbaek, Helle O; Laursen, Rita; Povlsen, Betina B; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 5, 2019, s. 677-682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Freeze-all strategy in IVF/ICSI cycles : an update on clinical utility. / Roque, Matheus; Nuto Nóbrega, Beatrice; Valle, Marcello; Sampaio, Marcos; Geber, Selmo; Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 2019, s. 52-57.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  27. Udgivet

    Fresh versus elective frozen embryo transfer in IVF/ICSI cycles : a systematic review and meta-analysis of reproductive outcomes. / Roque, Matheus; Haahr, Thor; Geber, Selmo; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Human Reproduction Update, Bind 25, Nr. 1, 2019, s. 2-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  28. Udgivet

    How time to healthy singleton delivery could affect decision-making during infertility treatment : a Delphi consensus. / Bosch, Ernesto; Bulletti, Carlo; Copperman, Alan B.; Fanchin, Renato; Yarali, Hakan; Petta, Carlos A.; Polyzos, Nikolaos P.; Shapiro, Daniel; Ubaldi, Filippo Maria; Garcia Velasco, Juan A.; Longobardi, Salvatore; D'Hooghe, Thomas; Humaidan, Peter; Delphi TTP Consensus Group.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 1, 2019, s. 118-130.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Increased body mass index associated with increased preterm delivery in frozen embryo transfers. / Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Journal of obstetrics and gynaecology : the journal of the Institute of Obstetrics and Gynaecology, Bind 39, Nr. 3, 2019, s. 377-383.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Management of women with an unexpected low Ovarian response to gonadotropin. / Conforti, Alessandro; Esteves, Sandro C.; Cimadomo, Danilo; Vaiarelli, Alberto; Di Rella, Francesca; Ubaldi, Filippo Maria; Zullo, Fulvio; De Placido, Giuseppe; Alviggi, Carlo.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 387, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  31. Udgivet

    Non-transparent and insufficient descriptions of non-validated microbiome methods and related reproductive outcome results should be interpreted with caution. / Haahr, T; Humaidan, P; Jensen, J S.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 10, 2019, s. 2083-2084.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  32. Udgivet

    Ovarian stimulation and assisted reproductive technology outcomes in women transplanted with cryopreserved ovarian tissue : a systematic review. / Andersen, Signe Taasti; Pors, Susanne Elisabeth; Poulsen, Liv la Cour; Colmorn, Lotte Berdiin; Macklon, Kirsten Tryde; Ernst, Erik; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding; Kristensen, Stine Gry.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 5, 2019, s. 908-921.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Reproductive outcome of patients undergoing in vitro fertilization treatment and diagnosed with bacterial vaginosis or abnormal vaginal microbiota : a systematic PRISMA review and meta-analysis. / Haahr, Thor; Zacho, Jane; Bräuner, Merethe; Shathmigha, K; Skov Jensen, Jørgen; Humaidan, Peter.

    I: BJOG: An International Journal of Obstetrics and Gynaecology, Bind 126, 2019, s. 200-207.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  34. Udgivet

    Response to ovulation trigger is correlated to late follicular phase progesterone levels : A hypothesis explaining reduced reproductive outcomes caused by increased late follicular progesterone rise. / Friis Wang, N.; Skouby, S. O.; Humaidan, P.; Andersen, C. Y.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 5, 2019, s. 942-948.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    The POSEIDON Criteria and Its Measure of Success Through the Eyes of Clinicians and Embryologists. / Esteves, Sandro C; Alviggi, Carlo; Humaidan, Peter; Fischer, Robert; Andersen, Claus Y; Conforti, Alessandro; Bühler, Klaus; Sunkara, Sesh K; Polyzos, Nikolaos P; Galliano, Daniela; Grynberg, Michael; Yarali, Hakan; Özbek, Irem Y; Roque, Matheus; Vuong, Lan N; Banker, Manish; Rienzi, Laura; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Ubaldi, Filippo M.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 814, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Vaginal microbiota and IVF outcomes : development of a simple diagnostic tool to predict patients at risk of a poor reproductive outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen; Alsbjerg, Birgit; Laursen, Rita Jakubcionyte; Rygaard, Kåre; Johannesen, Thor Bech; Andersen, Paal Skytt; Ng, Kim Lee; Jensen, Jørgen Skov.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 219, Nr. 11, 2019, s. 1809-1817.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review