Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Merete Brødsgaard Henriksen

Fuldmægtig

Merete Brødsgaard Henriksen
Se relationer på Aarhus Universitet

Profil

Jeg er uddannet cand. scient. i celle- og molekylærbiologi, og har efterfølgende taget en international projektlederuddannelse.

 

Arbejdsområder:


Projektstyring

I større forskningsprojekter arbejder jeg med projektstyring, hvor jeg bistår projektlederne i koordinering af projekterne. Det handler bl.a. om: Udarbejdelse af projektplaner og værktøjer til risikostyring, koordinering af møder, ansvar for afrapporteringer, og vedligeholdelse af hjemmesider og intranet.

 

Fundraising

Jeg arbejder med fundraising i forbindelse med forskningsprojekter som handler om sundhedsgavnlige indholdsstoffer i planter. I større tværvidenskabelige/faglige projekter fungerer jeg i ansøgningsprocessen som tovholder, hvor jeg indsamler faglige bidrag fra de involverede forskere, og sikrer at de nævnte kriterier i ansøgningsopslaget opfyldes.

 

Plantegenetiske ressourcer

Administrerer den nationale samling af vegetativt formerede grønsager ved Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer. Samlingen består af 68 rabarberkloner, 18 jordskokkloner, 59 peberrodkloner, 46 humlekloner og 30 skalotteløgkloner. Formålet med samlingen er at bevare den biologiske mangfoldighed, der skal sikre egnede planter til fremtidig fødevareproduktion.

ID: 245000