Første  kontakt til omverdenen: Hvad sker der, når en kommunikationsform som radioen indtager et ellers isoleret lokalsamfund? en gruppe tværfaglige forskere fra Danmark og Nepal er gået sammen om at forske i, hvad det betyder for en tidligere isoleret lokalbefolkning, at den får adgang til viden og omgang med "hele verden" via nye kommunikationsformer.

Presse/medie

01/12/2008
Medier, udvikling, community radio

Referencer

  • Første  kontakt til omverdenen: Hvad sker der, når en kommunikationsform som radioen indtager et ellers isoleret lokalsamfund? en gruppe tværfaglige forskere fra Danmark og Nepal er gået sammen om at forske i, hvad det betyder for en tidligere isoleret lokalbefolkning, at den får adgang til viden og omgang med "hele verden" via nye kommunikationsformer.

    Augustus

Referencer

TitelFørste  kontakt til omverdenen: Hvad sker der, når en kommunikationsform som radioen indtager et ellers isoleret lokalsamfund? en gruppe tværfaglige forskere fra Danmark og Nepal er gået sammen om at forske i, hvad det betyder for en tidligere isoleret lokalbefolkning, at den får adgang til viden og omgang med "hele verden" via nye kommunikationsformer.
Mediets navn/udløbAugustus
MedietypeTryk
Dato01/12/2008
PersonerPoul Erik Nielsen
Se relationer på Aarhus Universitet

ID: 105408305