Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for ansatte

Slå op i emneindeks

Find person

Find AU

Bygningskort | Personsøgning | aukort@au.dk

Carsten Sestoft

Specialkonsulent

Carsten Sestoft

Mine opgaver i studieadministrationen er især at være sekretær for studienævnet for Institut for Kultur og Samfund og lave sagsbehandling for uddannelsesfagudvalget for filosofi og idéhistorie samt for tilvalget i sociologi og kandidatuddannelsen Human Security.

Desuden er jeg tillidsrepræsentant for studieadministrative medarbejdere på Arts og BSS organiseret i DM eller DJØF.

Selv om jeg ikke længere har tid eller overskud til at forske, skriver jeg stadig nogle småtekster af og til, især til tidsskriftet Praktiske Grunde, der udgives af foreningen Hexis, som jeg var med til at grundlægge i 2000.

Vis alle (38) »

Vis alle (7) »

ID: 33628

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til  medarbejderservice generelt, høre vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Nemmere adgang til informationer

Det skal være nemmere for medarbejderne at finde de informationer fra administrationen, de har brug for i det daglige arbejde.

Et emneindeks, hvor du hurtigt kan finde de vigtigste emner fra hele administrationen, er et af de tiltag, der er blevet gennemført for at hjælpe medarbejderne.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Fælles Grundlag for Samarbejde

Læs de nye retningslinjer for samarbejdet mellem administration og institutter på Aarhus Universitet. Dokumentet indeholder også beskrivelser af de ydelser, som vicedirektørområderne tilbyder.

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk